GAMMELT VERKTØY AKTIVT BRUKT I MODERNE TID

Abacus bruker telleperler for å visualisere tall på et base-10-system. Barna lærer å bruke disse perlene for å utføre aritmetiske beregninger som addisjon og divisjon.
Hva er Abacus?

ETYMOLOGI

Ordet er hentet fra det greske ordet 'abax', som betyr "beregningstavle" eller "beregningstabell".

BRUK

Det er fortsatt vanlig i dag på tvers av visse asiatiske samfunn.

KINESISK OPPFINNELSE

Den første kinesiske abacus ble oppfunnet rundt 500 B.C. Abacus, som vi kjenner det i dag, ble brukt i Kina rundt 1300 A.D.

FØRSTE DATAMASKINER

Ofte referert til som den første datamaskinen, er Abacus et instrument som brukes til å legge til, trekke, multiplisere og dele, for å beregne fraksjoner og firkantede røtter.

UCMAS Innovasjon! 6 Finger Manipulasjon, Hele hjerneaktivering

Tradisjonell abacus manipulasjon bruker enten 1 hånd og 3 fingre (kinesisk suanpan), eller 1 hånd og 2 fingre (japansk soroban).

UCMAS har i det siste tiåret utviklet seg fra 2 til 6 fingers manipulasjon. Dette betyr at flere områder i hjernen blir aktivert og stimulert.

Denne teknikkutviklingen følger den mennesklige hjerneutviklingen de siste tiårene.

Én hånd på fingrene

To hånd Fire fingre

To hånd seks fingre

Berøring av Abacusperler tar i bruk berøringsfølelsen, og med dette aktiverer ulike deler av hjernen.UCMAS fingerbevegelse og helse

Det er vitenskapelig bevist at jo mer fingrene beveger seg, jo mer informert er hjernen din. De perifere nervene på fingertuppene  kan påvirke våre fem hovedorganer (som vist på bildet).
Gjennom vårt UCMAS-program, kan de skarpe kantene til perlene lett stimulere, aktivere og styrke funksjonene til opptil fem hovedorganer og til hjernen.

Dette bidrar til å forbedre blant annet disse funksjonene:

• Språkkunskap
• Mulighet for manipulering
• Skille mellom venstre og høyre
• Mulighet å skrive og mer