MULIGHETER TIL Å KONKURRERE, UTFØRE OG UTMERKE SEG!

For å heve den akademiske standaren og bekrefte ens evner, oppmuntres elevene til å delta i konkurranser.

Internasjonal karaktereksamen

Den internasjonale graderingseksamen (IGE) er et standardisert testsystem satt av UCMAS Global Principal Office i Malaysia i akkreditering med den kinesiske Zhusuan / Abacus Association (CZA).
Et internasjonalt sertifikat tildeles hver deltaker, og de får frihet til å velge Abacus og / eller Mental kategori basert på barnets evne / preferanse.UCMAS-konkurranser

UCMAS-konkurranser er et hyggelig arrangement med barn som forsøker 100-200 matematiske oppgaver på kun 8 minutter!

Årlige konkurranser holdes for UCMAS studenter på Provincial / State, National & International Level som fungerer som en arena for å stimulere den konkurransedyktige ånd og møte på utfordringer. Disse konkurransene er delt inn i ulike kategorier og aldersgrupper, og studentene er utstyrt med sertifikater, medaljer og trofeer for sine prestasjoner.Gradueringsseremonien

UCMAS Graduation Ceremony, er et av årets store begivenheter. Det er organisert for å fremme prestasjonene til UCMAS.studenter som har fullført programmet.

Gradueringen tildeles alle UCMAS-studenter som fullfører nivåtestingtesten for 'Advance level' og består (IGE) grad 3 (mental). Hver kandidat mottar en individuell plakett og serfikat.

Det er vår måte å takke og annerkjenne årene med hardt arbeid som våre studenter legger ned.