MULIGHETER TIL Å KONKURRERE, UTFØRE OG UTMERKE SEG!

For å heve den akademiske standarden og bekrefte ens evner, oppmuntrer elevene til å delta i konkurranser.

Internasjonal karaktereksamen

Den internasjonale graderingseksamen (IGE) er et standardisert testsystem satt av UCMAS Global Principal Office i Malaysia i akkreditering med den kinesiske Zhusuan / Abacus Association (CZA).
Et internasjonalt sertifikat tildeles hver deltaker, og de får frihet til å velge Abacus og / eller Mental kategori basert på barnets evne / preferanse.UCMAS-konkurranser

UCMAS-konkurranser er en av sine hyggelige arrangementer med barn som forsøker 100-200 matematiske problemer på bare 8 minutter!
Årlige konkurranser holdes for UCMAS studenter på Provincial / State, National & International Level som fungerer som en arena for å stimulere den konkurransedyktige ånd og møte på utfordringer. Disse konkurransene er delt inn i ulike kategorier og aldersgrupper, og studentene er utstyrt med sertifikater, medaljer og trofeer for sine prestasjoner.Gradueringsseremonien

UCMAS Graduation Ceremony er den mest etterlengtede årlige begivenheten. Det er organisert for å gjenkjenne prestasjonene til UCMAS-studenter som har fullført programmet.
Graduering er tildelt til alle UCMAS-studenter som klargjør nivåtestingstest for 'Advance level' og bestått i (IGE) grad 3 (mental). Hver kandidat mottar en individuell plakett og sertifikat for seg selv.
Det er vår måte å oppriktig takke på, og anerkjenner årene med hardt arbeid som våre studenter har satt inn.