SPØRSMÅL OG SVAR

UCMAS Mental Math-programmet trener studentene til raskt og nøyaktig å gjøre komplekse beregninger uten hjelp av en kalkulator eller andre hjelpere. Sett inn begrepet visualisering og tenkning i bilder.
Mer enn en måte å løse et problem ved å bruke ulike rammer, har vi funnet, bidrar til å øke barnets forståelse og forbedrer hans / hennes tallskompetanse.
I noen land som Japan, Kina og Sørøst-Asia er lærer Abacus og Mental Arithmetics en del av skoleprogrammene.
I enhver alder mellom 4 og 13, spesielt i formasjonsårene 5 - 9.
UCMAS Mental Math-programmet fremmer hele hjernens utvikling, utvikler grunnleggende ferdigheter som fokus, lytting og kreativitet og trener neste generasjon ledere for å møte utfordringene i et stadig mer konkurransedyktig miljø.
Lære barna våre for å håndtere konkurranse, ikke bare i idrett, men også i det akademiske, er nøkkelen til å hjelpe dem med å lykkes i livet, både i inn-og utland.
Fordi vår treningsmetode er svært forskjellig fra tradisjonell matematikk, bare fordi ditt barn sliter med matte i skolen, betyr det ikke at han ikke vil gjøre det bra på UCMAS. Tvert imot har noen av de mest vellykkede studentene vært de som tidligere hadde funnet matte vanskelig. Hvis en student er dedikert til programmet, får sterk foreldresupport og oppmuntring og fortsetter gjennom opplæringsperioden, er det dramatisk forbedret. Dette bekreftes av de mange anbefalingene vi har fra våre stolte UCMAS foreldre.
Absolutt! En student som allerede har demonstrert avansert evne i matematikk vil fortsatt ha stor nytte av å lære Abacus-metoden. UCMAS-kandidater lærer nye teknikker og forstår bedre hvordan beregninger fungerer, slik at de kan gjøre arbeidet raskere og mer nøyaktig. 
Det er kraftig kunnskap for å komme videre til videregående skole og videre. I tillegg vil hele hjernens utvikling og livsferdigheter UCMAS fremme hjelpe barnet ditt til å utmerke seg i ethvert emne.