SPØRSMÅL OG SVAR

UCMAS Mental Math-programmet trener studentene til raskt og nøyaktig kunne utføre komplekse beregninger, uten hjelp av kalkulator andre hjelpemidler. Dette med hjelp av visualisering og tenknig i bilder.
Å beherske mer enn en måte å løse et problem ved å bruke ulike rammer, ser vi at bidrar til å øke barnets forståelse og forbedrer deres tallkompetanse.

I noen land som Japan, Kina og Sørøst-Asia er læring av Abacus og Menthal Arithmetics en del av skoleprogrammet.
Alt mellom 4 til 13 år er en fin periode å starte, spesielt i formasjonsårene far 5 til 9.
UCMAS Mental Math-programmet fremmer hele hjernens utvikling, utvikler grunnleggende ferdigheter som fokus, lytting og kreativitet og trener neste generasjon ledere for å møte utfordringene i et stadig mer konkurransedyktig miljø.
Lære barna våre for å håndtere konkurranse, ikke bare i idrett, men også i det akademiske, er nøkkelen til å hjelpe dem med å lykkes i livet, både i inn-og utland.
Vår treningsmetode er svært forskjellig fra tradisjonell matematikkopplæring. Selvom ditt barn sliter med matte på skolen, betyr ikke dette at de ikke vil lykkes med UCMAS. Tvert imot har noen av de mest vellykkede studentene som har vært med i programmet tidligere, sett på matte som en stor utfordring tidligere.
Absolutt! En student som allerde har vist stor evne i matematikk vil fortsatt ha stor nytte av å lære Abacus-metoden. UCMAS-kandidater lærer nye teknikker og forstår bedre hvordan beregninger fungerer, slik at de kan gjøre arbeidet raskere og mer nøyaktig.
Det er mye kunnskap å ta med videre til høyere utdanning. I tillegg vil hele hjernens utvikling og livsferdigheter hjelpe barnet ditt å utmerke seg i flere emner.